Uitreiking Cheques 21 oktober 2017

Voor de derde keer dit jaar hebben we cheques uitgereikt aan diverse goede doelen. De Goede Doelen Commissie had een viertal goede doelen voorgedragen.

De eerste cheque was voor TerminuZ Westland. Een stichting die ondersteuning biedt voor terminale thuiszorg. Zijn ontvingen een cheque van € 3.000,=. 

De tweede cheque was voor Galant. Galant wil Westlandse jongeren motiveren om op een laagdrempelige manier iets voor een ander te betekenen zonder daarvoor iets terug te verwachten. Zij ontvingen een bijdrage aan hun kerstdiner wat georganiseerd wordt voor mensen die extra aandacht kunnen gebruiken.

De derde cheque werd in ontvangst genomen door Kidz voor Kidz. Deze stichting zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Zij ontvingen een cheque van € 3.000,=.

Als vierde was Westland voor Vaarwens aan de beurt. Dit Westlandse initiatief wil er voor zorgen dat Stichting Vaarwens in de toekomst een tweede schip kan aanschaffen. Ook zij ontvingen een cheque van € 3.000,=