Uitreiking Cheques 16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni mochten we bij Kringloopwinkel Habbekrats weer een viertal cheques uitdelen aan goede doelen.

De eerste cheque van € 1.000,- was voor de Lierse Basisschool De Vlieten. Zij hebben al jaren een vlindertuin, die nodig opgeknapt moet worden. Met deze cheque kan de tuin weer mooi worden hersteld.

De tweede cheque van € 1.000,- was ook voor een school, het MBO Maasland. Zij steunen al jaren de Nursery School Jambanjelly in Gambia me diverse projecten die het onderwijs daar verbeteren.

De derde cheque was voor ‘het Verbindingskassie‘. Een mooi initiatief van Middin en het Herman Broerecollege om in de tuin van de Rozenhof een ‘Verbindingskassie’ gaan realiseren, waar de oudere cliënten van Middin en Careyn en de jongeren van het college samen gebruik van kunnen gaan maken. Ook zij ontvingen een cheque van € 1.000,-.

De vierde cheque tenslotte was voor Hartveilig Wonen. Zij trachten zoveel mogelijks AED’s beschikbaar te krijgen aan de buitenkant van panden, zodat deze in geval van nood altijd beschikbaar zijn. Van Habbekrats ontvingen zij een cheque om de plaatsing van 1 nieuwe AED in De Lier te realiseren.

Het bestuur en de vrijwilligers van Habbekrats zijn blij om ook dit jaar weer veel goede doelen te kunnen steunen met de opbrengsten uit de winkel.