Uitreiking Cheques 15 december 2018

Op zaterdag 15 december zijn door de laatste cheques van dit jaar uitgereikt aan een viertal goede doelen.

Het eerste goede doel is de Yoga-club in ’t Anker in De Lier. Sinds enige wordt daar yoga-les gegeven. Om dit laagdrempelig te houden, gebeurt dit tegen een laag tarief. Hierdoor is er geen geld voor materiaal. Door de gift van € 600,- kunnen ze voor alle deelnemers yoga-matjes aanschaffen.

In oktober zijn Agnes van den Berg uit De Lier en Lenny Dijkshoorn uit Naaldwijk met een ‘barrelrace’ naar Gambia gegaan. Als Westlands team hebben zijn aan hun rit een tuinbouwproject voor vrouwen verbonden dat door de Stichting Kinderen van Lamin is opgezet. Met de gift van € 1.000,- kan dit project verder worden uitgebreid.

De derde cheque was voor het Lierse koor Lès Sirenes. In 2019 bestaat dit koor 50 jaar. Deze bijdrage helpt het koor met het organiseren van hun jubileumconcert op 8 november 2019.

Als laatste waren de mannen van Stichting Veteranen Westland aan de beurt. Deze stichting biedt de mogelijkheid aan veteranen om samen te komen in hun nieuwe onderkomen in Poeldijk. De bijdrage wordt gebruikt om de laatste kosten te dekken die de bouw van dit nieuwe onderkomen met zich hebben meegebracht.