Uitreiking Cheques 13 april 2015

Maandag 13 april 2015 was weer een mooie dag voor de Kringloopwinkel. Voor de derde keer konden we cheques uitreiken door de opbrengst van de verkopen in onze winkel.

Monique reikte in aanwezigheid van de vertegenwoordigers van de goede doelen, een aantal bestuursleden en vrijwilligers de cheques uit.

Er werden cheques uitgereikt aan 4 regionale goede doelen, te weten:

Stichting Avavieren. Stichting Avavieren heeft als missie om kinderen en volwassenen met een beperking te ondersteunen door deze doelgroep op maat samengestelde, zorgeloze en betaalbare vakanties aan te bieden. Zij mochten een cheque van € 3.500,= in ontvangst nemen.

De hospice van het Westerhonk ”’t Wacht-je”. Een kleinschalige woning van ’s Heeren Loo locatie Het Westerhonk waar mensen met een verstandelijke beperking die in hun laatste levensfase zitten hulp en ondersteuning krijgen. Zij ontvingen een cheque van € 1.500,=

De Lierse afdeling van Dorcas mocht een cheque in ontvangst nemen van € 3.800,=. Hiermee kunnen zij voedseltransporten naar Oost Europa bekostigen.

Zorgboerderij Harteveld. Deze kleinschalige zorgboerderij ontving een cheque van € 3.500,=. Zij kunnen dit geld goed gebruiken voor o.a. de aanschaf van een beregeningscomputer, bediening van de luchtramen en uitbreiding van de konijnenhokken.