Habbekrats tot nader bericht gesloten i.v.m. Coronavirus

Momenteel zijn wij aan het onderzoeken wanneer en op welke wijze wij de winkel weer kunnen openen. Dit moet veilig zijn voor zowel onze vrijwilligers als onze klanten en uiteraard voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij een aantal aanpassingen binnen de winkel moeten maken. Het doorvoeren van deze aanpassingen gaat nog enige tijd duren.

Ook moeten we er voor zorgen dat we voldoende vrijwilligers tot onze beschikking hebben om in deze nieuwe situatie voldoende bezetting te hebben én de extra werkzaamheden die ontstaan door de maatregelen, op te vangen. Op dit moment is dat nog niet het geval.

Zodra er een definitieve datum is dat wij de winkel weer kunnen openen, maken wij dit bekend via de site, Facebook en de winkeldeur.

 

Openingstijden

Woensdag         9.00 - 17.00 uur
Donderdag        9.00 - 17.00 uur
Vrijdag             9.00 - 17.00 uur
Zaterdag           9.00 - 16.00 uur

Vanaf 1-1-2020 zijn wij op woensdagavond gesloten. U kunt dan dus ook geen goederen meer aanbieden.

Als u grote spullen zoals meubelen wil brengen, dan vinden wij het prettig als u eerst even belt. Wij zijn tijdens de openingsuren telefonisch bereikbaar op 06-27888568.

 

Kijk op zolder of in uw garage en lever uw gebruikte spullen nu in!

U kunt wat u beschikbaar wil stellen brengen tijdens onze openingstijden. Tevens kunt u op woensdagavond van 19.00-21.00 uur spullen aanbieden.

Wij zijn blij met veel, maar het moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
- de spullen mogen niet kapot zijn
- elektrische apparaten moeten nog wel werken